Byls to celou dobu ty! Rapper a motivátor Russ přijede do Prahy s aktuální deskou

Byls to celou dobu ty! Rapper a motivátor Russ přijede do Prahy s aktuální deskou

Russ, 16. 9. 24, SaSaZu, Praha

Multiplatinový rapper Russ šel vždy vlastní cestou – a vlastním tempem. Průlomové album na hraně klasického hip hopu a současného R&B There’s Really a Wolf vydal až pět let poté, co začal pouštět do světa hudbu. Skladby jako Losin Control a What They Want od té doby nasbíraly každá přes půl miliardy přehrání. Za sebou má vyprodanou domácí tour po arénách i úspěšnou knihu It’s All In Your Head, ve které radí, jak porazit největšího nepřítele každého z nás: sebe samotné.

 

Do Prahy se svou It Was You All Along Tour přijede už 16. září 2024. Svou aktuální desku Santiago i sérii nových singlů přiveze do klubu SaSaZu. Vstupenky v cenovém rozmezí 890–1290 korun budou v prodeji od pátku 3. května na fource.cz a v sítích GoOut a Ticketmaster. O den dříve k nim bude mít přístup členstvo Fource Friends.

 

Jeho metoda je jasná: měj se rád*a, věř si za každé situace a tvrdě makej. A protože se tím sám řídí, není se čemu divit, že Russ vydává nové tracky s několikatýdenní pravidelností. A jeho přístup se rozhodně vyplácí. V roce 2019 jej do seznamu 30 pod 30 zařadil americký Forbes a jeho desky se pravidelně umisťují v žebříčku Billboard, televizní debut zvládl v show Jimmy Kimmela, kde vystoupil se skladbou Patience. Svou hudbu si sám produkuje a vydává na vlastním labelul DIEMON (Do It Everyday Music Or Nothing).

 

Do Prahy přijede s tour pojmenovanou podle chystané motivační knihy a s albem Santiago, na kterém pátrá po vlastní hodnotě a sebeuznání. „Santiago je můj způsob, jak se vypořádat s pocity prázdnoty, nedostatečnosti a můj souboj s pochybnostmi, vztekem i syndromem podvodníka – tedy tématy, které si z dětství nesu do dospělosti. Je to můj pokus o uzdravení,“ prozradil na svém Instagramu. I na své nejzranitelnější desce Russ dokazuje, že jeho umělecké ambice nemají hranice.

Témata

Lukáš Zima

Lukáš Zima

Fotograf a redaktor

Hlavní fotograf a redaktor PROMUZIKU.cz zaměřující se převážně na dokumentování koncertů a backstage. 

Přečtěte si také

  • Tajemstvím zahalené rostoucí hvězdy Sleep Token se vrací do České republiky!
    Tajemstvím zahalené rostoucí hvězdy Sleep Token se vrací do České republiky!
    Po velmi úspěšné loňské tuzemské koncertní premiéře na festivalu Rock for People a měsíc poté vyprodaném sólo koncertě v pražském prostoru ARCHA+ (dříve Divadlo Archa) se fenomén Sleep Token vrací do České republiky. Svůj doposud největší český koncert odehrají 15. listopadu v pražském O2 universu v rámci koncertní série Rock for People Concerts. Jako speciální host vystoupí americká kapela Bilmuri, za kterou stojí Johnny Franck (ex-Attack Attack!). Prodej vstupenek bude zahájen v pátek 3. května od 10:00 v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Všechny informace na www.rockforpeople.cz.
  • TAKE THAT
se v rámci své THIS LIFE ON TOUR podívá do pražského O2 Universum
    TAKE THAT
se v rámci své THIS LIFE ON TOUR podívá do pražského O2 Universum
    Skupina Take That dnes oznámila svůj návrat s velkým koncertním turné, které se uskuteční na podzim letošního roku. Na This Life On Tour se představí trojice Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald. Take That vystoupí poprvé v ČR 16. 10. v pražském O2 universu.
  • BILLIE EILISH ZPĚT V PRAZE!
    BILLIE EILISH ZPĚT V PRAZE!
    JEDNA Z NEJVĚTŠÍCH HVĚZD SVĚTOVÉ HUDEBNÍ SCÉNY SE PŘÍŠTÍ ROK VRÁTÍ DO PRAŽSKÉ O2 ARENY, VE KTERÉ PŘEDSTAVÍ SVÉ NEJNOVĚJŠÍ ALBUM „HIT ME HARD AND SOFT“.